Coaching Persoonlijke ontwikkeling en loopbaan

Coaching Persoonlijke ontwikkeling en loopbaan

Wie ben ik? Waar heb ik eigenlijk talent voor? Hoe kan ik mijn zelfvertrouwen vergroten? Mijn work-life balance verbeteren? Anders met conflicten omgaan?

Mijn passie ligt in het verbinden van Mens & Werk op een manier waardoor beide kunnen groeien. Soms lukt die groei echter niet op de wijze waarop jij dat graag zou willen. Of weet je even niet meer wat je nu eigenlijk graag zou willen. Tijdens een persoonlijk coachingstraject sta jij centraal. Niet door een standaardtraject of instrument aan te bieden, maar vooral te kijken wat jij nu nodig hebt. Om te groeien. Of te gaan doen wat echt bij je past. Misschien wel in een heel andere richting……. Worden wie je bent, is immers het mooiste wat je kan gebeuren. 

Als Coach heb ik geen antwoorden, maar help ik jou om zelf antwoorden te vinden. Dit doe ik op geheel ‘eigen’ wijze. Luisteren, vragen, uitdagen, inspireren, stimuleren en spiegelen vanuit hoofd en hart. En soms net een beetje buiten je comfort zone. Daarmee help ik bij zelfreflectie en zet ik aan tot actie, en dus resultaten!

Iedereen mag zichzelf coach noemen. Ik hecht grote waarde aan mijn eigen ontwikkeling en professionaliteit. Daarom heb ik -naast alle levens en werkervaring- een Post HBO Registeropleiding tot Coach voor persoonlijke ontwikkeling en loopbaan gevolgd. En blijf ik mij uiteraard verder ontwikkelen. Alle opdrachten worden door mij uitgevoerd met inachtneming van de geldende gedragscode van de NOBCO.

Ik heb het als heel prettig ervaren zonder oordelen. Vooral zo doorgaan en open mensen blijven benaderen zoals je nu al doet.

‘Je professionaliteit en oprechte betrokkenheid, naast de verschillende invalshoeken van waaruit je de zaak benadert, hebben een hele goede indruk op mij gemaakt’.

‘De gesprekken met jou hebben mij de bal weer in handen gegeven. Ik weet weer waar mijn kracht ligt en in welke sfeer ik wil werken’.