Ik

Ik

Eigen verantwoordelijkheid kunnen en willen nemen is de pijler van mijn denken en doen. Oprecht, betrokken, luisterend (ook naar wat niet gezegd wordt), praktisch en kritisch. Dat kun je van mij verwachten. Evenals een geheel ‘eigen’ wijze van aanpak. Schakelend tussen hoofd en hart. 

Plezier, passie en liefde maken het leven lichter. Mijn passie ligt in het verbinden van Mens & Werk op een manier waarin beide kunnen groeien. 

Als kind al was ik nieuwsgierig naar mensen. Waarom doe je wat je doet? Wat drijft jou? Hoe ga je om met alles wat het leven brengt? Mijn werkelijkheid ziet er zo uit, maar die van jou heel anders. Hoe kan dat? En hoe kunnen we dan toch begrip voor elkaar proberen op te brengen?

Deze nieuwsgierigheid heeft zich in mijn volwassen leven vertaald naar het werken met mensen. Tijdens mijn Rechtenstudie en stage in de gesubsidieerde rechtshulp merkte ik al dat ik niet tegen, maar met mensen wil werken. Verschillen overbruggen in plaats van ze uit te vergroten. Verbinden in plaats van verbreken. Na mijn studie ben ik gestart met werken als stewardess bij KLM, waarbij ik de mogelijkheid had om door het reizen in aanraking te komen met heel veel mensen uit andere culturen. Deze liefde voor reizen om zo mijn blik op de wereld te vergroten, is er nog altijd. Vanaf 1999 ben ik in diverse functies en organisaties werkzaam in het HR vak.

Door mijn werkzaamheden als Coach, HR Interim en Vertrouwenspersoon te combineren blijven theorie en praktijk met elkaar verbonden en versterken ze elkaar. Ik blijf altijd nieuwsgierig. Jij ook?